Skip to content

Over ons

Zoals onze naam al aangeeft draait het bij ons om techniek en service. Op het gebied van techniek zijn wij breed georiënteerd. Service betekent voor Golbach Service & Techniek dat wij altijd klaar staan om onze klanten te helpen bij vragen, problemen en uitdagingen.

Golbach Service & Techniek is een breed georiënteerd technisch bedrijf waar u terechtkunt voor reparaties, onderhoud, keuring en hulp bij storingen van uw:

Landbouwmachines

Zoals tractoren, shovels, werktuigen en kranen.

Industriële machines

zoals heftrucks, verreikers en hoogwerkers.

Tuin- en parkmachines

zoals (mini)tractoren, gazonmaaiers, motorzagen, bladblazers en nog veel meer.

Onderhoud, reparaties en storingen

Golbach Service & Techniek zorgt voor het onderhoud van uw machines en repareert deze bij bijvoorbeeld schade of stuklopen. Ook bij storingen helpen wij u graag. Daarnaast helpen wij u bij het onderhoud en de reparatie van productielijnen en het demonteren, verplaatsen en opnieuw opbouwen van machines. Bovendien kunnen wij aanbouwdelen voor tractoren, shovels of kranen aanpassen of maken.

Laswerkzaamheden

Ook voor laswerkzaamheden en algemene metaalbewerking kunt u terecht bij Golbach Service & Techniek. Wij verzorgen laswerk op locatie van staal, rvs, aluminium, gietijzer en nog veel meer materialen. Dat kan zowel op locatie als in onze werkplaats.

Voor laswerkzaamheden op locatie, bijvoorbeeld reparaties komen we graag bij u langs. Daarnaast lassen wij in onze werkplaats ook graag nieuwe producten voor u, van enkele stuks tot kleine series.

Voor laswerkzaamheden beschikken wij in onze werkplaats over een Siegmund 28 mm opspantafel van 2400 bij 1200 mm, met uitbreidingsmogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over diverse moderne lasapparaten om de werkzaamheden, zowel op de werkplaats als op locatie, optimaal voor u uit te kunnen voeren.

Voor iedere vraag een oplossing

Wij komen naar u toe en zijn volledig ingericht om de montage- en reparatiewerkzaamheden bij u op locatie te verrichten. Golbach Service & Techniek zoekt voor iedere vraag een oplossing. Bij Golbach Service & Techniek heeft u alle reparaties, laswerkzaamheden en onderhoud van uw machines en gereedschappen op één adres.

Neem contact op!

Golbach Service & Techniek is uw vertrouwde adres voor technische werkzaamheden. Bent u op zoek naar een vakman voor onderhoud of reparatie aan machines of andere technische werkzaamheden? Heeft u hier vragen over of andere vragen?

Spoed buiten werktijd? Bel onze storingsdienst

Onze storingsdienst is er voor urgente storingen die buiten reguliere werktijd ontstaan en direct aandacht nodig hebben. De storingsdienst is bereikbaar op werkdagen (maandag-vrijdag) na 18.00 uur en op zaterdag na 12:00 uur, via ons normale telefoonnummer (06-12823777). U wordt automatisch doorgeschakeld naar de beschikbare monteur.

Golbach Service & Techniek voor machine keuring

Meer informatie? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij helpen u graag verder

Back To Top