Skip to content

Storing en diagnose

Bij storing en diagnose belt u Golbach Service & Techniek. Wij helpen u graag met het oplossen van storingen aan uiteenlopende landbouw- en industriële machines. Storingen kunnen mechanisch zijn, maar tegenwoordig zien we steeds vaker elektronica storingen. Voor het stellen van snelle en efficiënte diagnoses beschikken wij over diverse machines, apparaten en diagnosesoftware.

Bel bij spoed onze storingsdienst

Om snel en accuraat uw storingen te verhelpen heeft Golbach Service & Techniek een storingsdienst die buiten reguliere werktijden bereikbaar is. In de branches waarin onze klanten opereren wordt veel gewerkt buiten de normale werkuren. Omdat bij een storing direct hulp beschikbaar moet zijn, hebben wij de storingsdienst in het leven geroepen.

Hoe werkt onze storingsdienst

De storingsdienst is voor urgente storingen die buiten reguliere werktijd ontstaan en direct aandacht nodig hebben.

De storingsdienst is bereikbaar op werkdagen (maandag-vrijdag) na 18.00 uur en op zaterdag na 12:00 uur, via ons normale telefoonnummer (06-12823777). U wordt automatisch doorgeschakeld naar de beschikbare monteur.

Storing en diagnose

Veel machines en werktuigen zijn vandaag de dag uitgerust met geavanceerde componenten en computersystemen. Dit maakt het werk en de bediening vaak een stuk makkelijker en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Hoe geavanceerd een machine ook is, het kan nog altijd voorkomen dat deze niet meer naar behoren werkt of zelfs stilvalt.

Golbach Service & Techniek voor machine keuring

Sensoren en elektronica

Een veelvoorkomend probleem is bijvoorbeeld dat een enkele sensor een compleet motormanagementsysteem plat kan leggen. Vervolgens kan de computer in uw machine zelf beslissen om de motor in veiligheidsmodus te laten lopen, of zelfs helemaal uit te schakelen.

We lezen foutcodes uit met diagnose software en voeren metingen uit om gericht te onderzoeken waar het misgaat en wat de oorzaak van de problemen is. Wanneer we het probleem niet direct kunnen verhelpen is in veel gevallen een noodreparatie mogelijk. U kunt dan weer snel verder en we verhelpen op een later tijdstip het probleem definitief.

Diagnosesoftware en computersystemen

Wij beschikken over verschillende types diagnosesoftware en aansluitingen op systemen om vrijwel elke machine aan te sluiten en uit te lezen. Onder uitlezen valt ook het maken van een systeemscan, waarbij we eerst kijken naar welke computermodules aanwezig zijn, en vervolgens in welke module een fout optreedt.

Hebben we de foutmelding gevonden, dan duiken we vervolgens verder in het systeem om te kijken wat de fout precies betekent én kunnen wij ook meetwaardes uitlezen en vergelijken met fabrieksopgaven.

Diagnose apparatuur komt ook van pas bij onderhoud

Diagnose apparatuur en software komen niet alleen bij storingen van pas. We gebruiken ze ook bij het vervangen van bepaalde onderdelen. Sommige machineonderdelen moeten we kalibreren op de machine zelf. Ook komt het voor dat onderdelen opnieuw moeten worden ingeleerd, zodat de machine weer precies weet wat er aanwezig is en wat niet.

Hiervoor kunt u ook terecht bij Golbach Service & Techniek

Golbach Service & Techniek helpt u graag met diagnose van uw machines. Ook bij storingen en andere spoedeisende werkzaamheden komen wij u helpen. Daarnaast kunt u voor nog veel meer werkzaamheden bij ons terecht:

Onderhoud en reparatie van landbouw- en industriële machines en voertuigen.
Onderhoud en de reparatie van productielijnen en het demonteren, verplaatsen en opnieuw opbouwen van machines.
Aanbouwdelen voor tractoren, shovels of kranen aanpassen of maken.
Machine aanpassing en verhuizing.
Onderhoud en reparatie van motorvoertuigen.
Laswerkzaamheden, zowel op locatie als in onze werkplaats.
Prototypebouw.
Stalinrichting.
Airco service.
Slangen persen.

Neem contact op!

Golbach Service & Techniek is uw vertrouwde adres voor technische oplossingen. Bent u op zoek naar een vakman voor onderhoud of reparatie aan machines of andere technische werkzaamheden? Heeft u hier vragen over of andere vragen?

Meer informatie? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij helpen u graag verder

Back To Top